college student private sex victoria ferrera agness ass to ass hardcore foursome hindi movies full movie youtube scopando una ballerina giapponese elle est jeune et veut explorer sa sexualite busty step mom fucked by sons friend i know you wanna fuck me daddy hentai azur lane atago fucks anal and gets cum in his mouth leah meow स क स ब एफ भ जप र cute teen plays in shower more on www smilegirls space remy lacroix gets her sexy feet fucked anal casero con mi novia no lo planeamos skinny young brunette riding her big brother секс с мамой на руском first time bloody sex video

GOJA

GOJA (podle Jany Kováčové)

SUROVINY:
-vepřová střeva ( mohou být silná přímo od řezníka, ta se musí pořádně vyčistit, nebo již očištěná, solená )
-brambory
-sůl
-hrubá mouka
-majoránka
-česnek
-pepř (nemusí být )
-sádlo
POSTUP :
Pokud máme střívka čistá, solená tak je již jen propláchneme pořádně horkou vodou od přebytečné soli, střívka jsou hodně slabá a trhají se, proplachujte je opatrně. Pokud máme střeva od řezníka,  neočištěná,  nejprve je obrátíme,  nejlépe například pomocí měchačky, důkladně očistíme, zbavíme přebytečného loje a několikrát velice důkladně propláchneme.  Poté si připravíme směs ze syrových strouhaných brambor (na jemno), trochu mouky, soli, utřeného česneku a majoránky popř. pepře. Těsto má mít konzistenci podobnou jako na bramboráky.
Střeva na konci zajistíme špejlí (jako jitrnice ) nebo zavážeme provázkem a plníme pomocí trychtýře nebo malé lžičky . Neplníme moc, jelikož při vaření nám směs uvnitř nabude a střívka by mohla prasknout . Když máme střeva naplněná, druhý konec opět zajistíme špejlí nebo provázkem a  dáme vařit do vroucí vody. Doba opět záleží na typu střev ,pokud máme ta tenká , tak stačí povařit cca 30 min ,pokud silná tak vaříme přibližně 60 min . Poté přendáme na plech vymazaný sádlem a dáme péct opět podle toho jaká střeva máme tj. 30 min tenká , 40-60 min. silná (podle trouby).
Jana Kováčová

One comment

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *